Knjiga Dr. Diane Petričević

Najava knjige Dr. Diane Petričević ”Mediteranskom prehranom do zdravlja”

Današnji užurbani stil života, stres, način rada (boravak u uredu pred računalom) ostavljaju traga na naše mentalno i fizičko zdravlje. Suvremen način života dovodi do porasta psihosomatskih bolesti, imunoloških, autoimunih, porasta alergija. Sve je i veći broj ljudi sa prekomjernom tjelesnom masom.

Mediteranska prehrana i stil života


Mnogi danas nemaju toliko vremena posvetiti se kuhanju i biranju namirnica na tržnici. Stoga posežu za onom hranom koja im je najdostupnija. To su najčešće razna peciva i fast food hrana. Vrlo je važno istaknuti kako je za zdrav život bitna i pravilna prehrana. Namirnice koje konzumiramo direktno utječu na  kvalitetu zdravlja.

Stoga smo u sklopu našeg Centra za nutricionizam i dijetetiku, pokrenuli programe pravilne prehrane, edukacije i mršavljenja. Neka svoja iskustav odlučili podijeliti  zajedno sa Vama. U svojoj novoj knjizi, naslova Mediteranskom prehranom do zdravlja, liječnica i nutricionistica Diana Petričević govori o jednom od najzdravijih načina prehrane. Mediteranska prehrana smatra se najkvalitetnijom i to na međunarodnoj razini.
U ovoj knjizi, saznajte kako uspješno optimizirati svoju prehranu. Kako njome po potrebi spriječiti razvoj brojnih bolesti. Te između ostalog, naučite ksko kontrolirati vlastitu tjelesnu težinu.
Važnost ove tematike, mediteranske kulture prehrane prepoznata je, stoga smo u realizaciji ovog projekta dobili i potporu Splitsko-dalmatinske županije, a knjigu će izdati Slobodna Dalmacija.

Author Info

admin

Nema komentara

Komentiraj