Oblikovanje tijela lipo laserom i mršavljenje

Oblikovanje tijela lipo laserom i mršavljenje

Tretmani lipo laserom su sigurni i bezbolni tretmani, koji  smanjuju obujam i naslage masnoća na gotovo svim dijelovima vašeg tijela. Koristeći se laserskom tehnologijom djeluje se na vaše metaboličke procese u tijelu i na taj način smanjuju se masne naslage bez ikakvog operativnog zahvata.

Oblikovanje tijela lipo laserom i mršavljenje je u potpunosti siguran i bezbolan tretman koji koristi najnoviju niskoenergetsku hladnu lasersku tehnologiju. Spada u najinovativnije metode kad govorimo o oblikovanju tijela i tretiranju masnih područja. U svijetu liposukcije smatra se svojevrsnim zlatnim standardom. Spomenuti tretman uklanja neželjene naslage masnog tkiva s određenih dijelova tijela, poput primjerice, ruku, gornjeg i donjeg dijela leđa, trbuha, nogu i kukova, stražnjice, vanjske i unutrašnje strane bedara. Sam zahvat naravno nije zamjena za redukciju tjelesne težine, već metoda za uklanjanje neželjenih nakupina masnog tkiva, odnosno za oblikovanja tijela.

Djelovanje i primjena

Lipo laserom se djeluje na obujam i naslage masnoća na praktički svim dijelovima vašeg tijela. Ovaj laserski tretman ne zahtjeva  nikakav oporavak nakon i nema nikakvog crvenila na vašoj koži. Nakon postupka laserom dolazi do kemijskih procesa u kojima se tzv. „oslobođene“ masne stanice u krvotoku koriste kao izvor energije za normalne i uobičajene metaboličke procese. Praktički na jednak način kao kada se prilikom vježbanja oslobađaju masnoće u krvotoku. Većina klijenata već nakon prvog tretmana primjećuje dobre rezultate u vidu smanjenja obujma pojedinih dijelova tijela, no za željeni rezultat i krajnji cilj treba se držati programa, plana prehrane i dogovora.

Oblikovanje tijela lipo laserom i mršavljenje
Tretmani uređajem DELUX STATION 2
Sve usluge oblikovanja tijela obavljamo najnovijim laseriskim uređajima Delux Station II. Ovaj višefunkcijski uređaj  djeluje koristeći tri napredne tehnologije za oblikovanje tijela i jednu za zatezanje kože.
1) Lipolaser: 42 hladna, crvena lasera 635 nm valne duljine stimuliraju masne stanice na otpuštanje sadržaja u međustanični prostor
2) Zajedničkim djelovanjem vakuma i multipolarne radiofrekvencije stimulira se limfni sustav kojim se sadržaj masnih stanica izbacuje iz organizma
3) Tripolarnom radiofrekvencijom dubinski se zagrijava tkivo čime se povećava prokrvljenost tkiva, pospješuje čvrstoća i zategnutost kože
Primjenom ovih tehnologija djeluje se na masne stanice uz vidljivi rezultat mršavljenja. Smanjuje se obujam tijela reduciranjem lokaliziranih masnih stanica, čak do 15 cm, ovisno o broju tretmana. Ubrzava također i proizvodnju kolagena koji ujedno ima i efekt zatezanja kože. Kako bi ovaj tretman bio optimalan treba se raditi i uz tzv. vakum terapija za tijelo s ili bez radiofrekvencije. Kod smanjenja ubujma tijela-dva puta tjedno kombinacija lipolasera i vakum terapije s RF-om. Kod smanjenja vidljivog celulita-dva puta tjedno RF s vakumom.
Nakon ovih postupaka nužno je obaviti i presoterapiju kako bi metoda bila uspješna!
Presoterapija

Presoterapija je oblik limfne drenaže uz primjenu aparata, poznata još i pod nazivom presoterapija je medicinsko-kozmetički tretman kojim se postiže ravnoteža tekućina u organizmu i bolje opće stanje organizma. Tretman je to koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema.  Limfna drenaža višestruko pozitivno djeluje na organizam jer prenosi hranjive tvari i kisik iz krvi do svake naše stanice, a na povratku sakuplja štetne tvari i vraća se u krvotok pa se stoga preporuča i nakon kirurških zahvata jer ublažava bol, dugotrajne ožiljke, zadebljanja kože te podiže imunitet u tretiranom dijelu tijela.

 

Author Info

Admin

Komentar ( 1 )

  • Sandra

    Poštovani

    Ja sam ovo probala i baš mi se svidjelo, iako sam svjesna da su najbolji rezultati kombinacija ovakvih tretmana, zdrave prehrane i bavljenja fizičkom aktivnošću.

    Srdačan pozdrav

Komentiraj