Korisničke ocjene: 5.00 od ukupno 5 (2 korisnika)

PROGRAM MRŠAVLJENJA

55,00 

Program mršavljenja se zasniva na redukcijskoj dijeti koja se formira za svakog klijenta na individualnoj bazi.

Opis

Ovaj on-line program mršavljenja se temelji na određenoj redukcijskoj metodologiji. Radimo s osobom na individualnoj bazi i prilagođavamo proces mršavljenja dobu, spolu i životnom stilu naših klijenata.

Program mršavljenja se može podijeliti u 3 faze. Prva faza obuhvaća nutricionistički intervju i popunjavanje on-line upitnika. Time liječnik-nutricionist dobiva sve nužne informacije o potrebama i stanju vašeg organizma.

To su uglavnom: prehrambene navike pojedinca,  tjelesna aktivnosti, suplementacija te mogući zdravstveni problemima. Tada slijedi druga faza u kojoj se kreira individualno prilagođen jelovnik koji sadrži tri glavna obroka i dva međuobroka. On se zasniva na pravilima nutricionističke struke što podrazumijeva raznolikost i umjerenost pri korištenju namirnica. Treća faza je primjena.

Primjena programa mršavljenja

Sve namirnice koje se koriste prilikom kreiranja jelovnika dostupne su i materijalno prihvatljive. Pri odabiru namirnica vodi se računa o glikemijskim indeksima namirnica kao i zdravstvenim osobitostima svakog pojedinca. Čitavo vrijeme trajanja programa mršavljenja pacijentima je na raspolaganju liječnik–nutricionist koji svojim savjetima potiče i stručno usmjerava svakog pacijenta. Očekivani gubitak tjelesne mase iznosi 4 kg mjesečno i to je vrijednost koja je medicinski prihvatljiva.

Ovakvim tempom mršavljenja pacijentu se osigurava osjećaj zdravlja te ispravnim formiranjem jelovnika postižemo da se uz manji broj kalorija uz pravilan izbor namirnica formira osjećaj sitosti. Tijekom čitavog programa mršavljenja nastojimo kod klijenata inicirati usvajanje pravilnih prehrambenih navika. Cilj nam je da usvojite kvalitetne prehrambene navike kako bi zadržali svoju vitku figuru i nakon završetka našeg programa mršavljenja.

Cijena programa je 55 EUR

Dodatne informacije

Vrijeme trajanja programa

3 tjedna

Potrebne pripreme

Ispunjavanje on-line upitnika i odrađen on-line intervju.

Plan programa

Nakon odrađenog on-line intervjua i ispunjenog upitnika, liječnik-nutricionista na osnovu vaših podataka kreira za Vas posebno prilagođen program prehrane.