Detox program prehrane

DETOX PROGRAM PREHRANE

(2 recenzije korisnika)

400,00 kn

Detox program prehrane je posebno osmišljen program na individualnoj bazi koji Vam omogućava brzu, kvalitetnu i temeljitu detosikaciju organizma.

Dostupno uz narudžbu

Kategorija: Oznake: ,

Opis

Detox program prehrane je posebno osmišljen on-line program prehrane u svrhu poboljšanja metaboličkih i detoksikacijskih procesa u organizmu.

Ovaj ON LINE program prehrane stavlja poseban naglasak na ljudski metabolizam i njegov postupak detoksikacije putem zdrave i strukturirane prehrane.

Ljudsko tijelo je vrlo kompleksno, svakodnevno u njemu se odvija na tisuće biokemijskih reakcija te raznoraznih staničnih procesa. Oni između ostalog našem tijelu osiguravaju energiju potrebnu za život. Ljudski organizam većinu energije za svoj opstanak dobiva putem hrane.

Kako bi organizam funkcionirao optimalno sve hranjive tvari moraju biti dostupne u odgovarajućoj količini. Sve one funkcioniraju sinkronizirano, a višak ili manjak jednog nutritivnog sastojka se gotovo uvijek u pravilu manifestira kao manjak određenih tjelesnih funkcija. Prilikom čitavog niza metaboličkih biokemijskih procesa osim apsorpcije sastojaka dolazi i do otpuštanja raznih nepotrebnih tvari. Mnoge od tih otpusnih tvari po svom sastavu mogu biti i vrlo toksične za organizam.

Detoksikacija organizma

Vaše tijelo samo automatski pokreće proces detoksikacije kako bi se spriječilo trovanje. Tada u jetri  se gomila veliki broj toksina koje je neophodno ukloniti kako bi ona mogla  pravilno obavljati svoje funkcije.
Međutim u današnje vrijeme i s današnjim stilom života rizici po ljudsko tijelo su daleko veći. Unosimo veće količine otrovnih kemikalija, poput teških metala, pesticida i herbicida. Oni su prisutni u hrani koju svakodnevno konzumiramo, onečišćenom zraku koji udišemo i vodi koju pijemo.

Dugotrajnim utjecajem tih toksičnih elemenata može doći do bolesti jetre, gastrointestinalnih, imunoloških i ostalih poremećaja u organizmu te narušavanja cjelokupnog zdravlja.
Stoga je kvalitetna detoksifikacija zdravom prehranom te promjena životnih navika nužna, kako bi poboljšali metaboličke i detoksikacijske procese u našem tijelu.

Cijena programa je 190 KN

Ova usluga uključuje:

  • Nutricionistički on-line intervju
  • Ispunjavanje on-line upitnika
  • Izrada 3 individualno prilagođena jelovnika
  • Kontrola i konzultacije

Dodatne informacije

Vrijeme trajanja programa

3 tjedna

Potrebne pripreme

Ispunjavanje on-line upitnika i odrađen on-line intervju.

Plan programa

Nakon odrađenog on-line intervjua i ispunjenog upitnika, liječnik-nutricionista na osnovu vaših podataka kreira za Vas posebno prilagođen detoksikacijski program prehrane.

2 recenzije za DETOX PROGRAM PREHRANE

  1. Ana Marčić

    Zbog problema sa jetrom moram paziti na prehranu, liječnici su me upozorili da trebam biti pažljivija sa odabirom prehrane. Kako su mi simptomi bili sve izraženiji unatoč uzimanju pripisane terapije, odlučila sam se time ozbiljnije pozabaviti. Nakon pregleda u nutricionističkom centru Petričević dobila sam svoje jelovnike za detoksikaciju organizma. Točno je naznačeno koje namirnice, kad ih mmogu konzumirati i u koju skupinu spadaju. Jako sam zadovoljna sa postignutim rezultatima.

  2. Ivana Peruzović

    Kvalitetna usluga, ovaj program mi je pomogao riješit se određenih problema vezanih uz nakupljanje tekućine u organizmu. Sastoji se od detaljnog detoks jelovnika za svaki dan.

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *