Pomlađivanje kože i otklanjanje ožiljaka

Pomlađivanje kože i otklanjanje ožiljaka

Lijepa i zdrava kože odraz je našeg sveukupnog zdravlja. Bilo kakve promjene na našoj koži direktno ukazuju na neke druge mogućno i vrlo ozbiljne zdravstvene probleme. Danas, osim kvalitetnom prehranom, njegom i suplementacijom, ljepoti kože uvelike doprinose medicinska estetika i suvremena tehnologija.

Naš najveći oragan koža je naša glavna zaštita od vanjskih utjecaja okoliša. Na njezino zdravlje utječe prvenstveno kvalitetna prehrana, san, suplementacija i u konačnici njega. Danas dulje živimo i sporije starimo, ali svejedno život uvijek ostavi traga na našoj koži. Najčešće se moramo nositi sa ponekad vrlo neugodnim ožiljcima koji ili nastaju zbog slučajnih ozljeda ili recimo zbog vrlo neugodnih akni. Također nakon 30-te godine proces starenja kože je vidljiviji, ostajemo bez dragocjenog kolagena i elastina. Napretkom medicinskih znanosti i novih tehnologija došli smo do nove razine u njezi kože. Pomlađivanje kože i otklanjanje ožiljaka laserskim tretmanima te anti-age dermatologija današnja su realnost. Ovim suvremenim tehnologijama uklanjanju se bore, ožiljci, pospješuje se tonus vaše kože. Tragovi ozljeda i vremena na vašem licu se brišu. Ovim tehnologijam se značajno doprinijelo kvaliteti i očuvanja zdravlja vaše kože, a rezultati su vidljivi odmah nakon prvog tretmana. Vidljivo se smanjuju bore od onih sitnih do dubljih i izraženijih. Ožiljci također, procesima dermoabrazije i kemijskim pilinzima se poništavaju. Vaša koža sada može biti bez ikakvih nepravilnosti od oštećenja do raznih mrlja i crvenila. Ovim sofisticiranim metodama i tehnologijama zdrava i ljepa kože dostupna je i Vama u sklopu usluga Ordinacije Petričević.

 

Medicinska estetika i dermatologija
Lasersko pomlađivanje kože (4D Rejuvenacija, uklanjanje ožiljaka, dobroćudnih promjena, hiperpigmentacija)

Pomlađivanje kože  laserom nova je i jedinstvena tehnika koja rabi lasere kako bi se smanjili efekti starenja na koži. Ovo je tehnika neinvazivnog laserskog pomlađivanja  koja je posebno učinkovita na koži lica i vrata, ali može se primijeniti i na bilo kojem drugom području. Rezultati se postižu pomoću fotonskog  lasera koji, zahvaljujući svjetlosnom postupku, omogućava kontrolu termalnog oštećivanja kože što vodi ka postepenom remodeliranju kolagena i elastina uz očuvanje epiderme.Tretman laserskog pomlađivanja poboljšava ten kože te stimulira kožu da bude zdravija i otpornija. Smanjuje crvenilo na licu, izgled otvorenih pora, hrapavost kože i plitke bore te učvršćuje kožu i izbjeljuje pjegice.

Pomlađivanje kože i otklanjanje ožiljaka
Kemijski piling

Ova vrsta tretmana uključuje aplikaciju kemijskih pripravaka na kožu u kontroliranoj dozi, izazivajući kontrolirano odumiranje kože. Nakon pilinga, koža se oporavlja. Što je piling dublji, to je potkožno tkivo (dermis) više stimulirano na proizvodnju supstanci koje koži osiguravaju hidrataciju, čvrstoću i elastičnost. Nakon zahvata, koža izgleda znatno mlađe i svježije sa manje bora i plićih ožiljaka od akni, a uklanjaju se i proširene pore te pigmentacija. Također, dobro će djelovati i na masnu kožu.

Dermalni fileri- Restylane

Dermalni fileri djelotvorno smanjuju proces starenja kože, a upotrebljavaju se za omekšavanje grubih linija lica, popunjavanje bora, podizanje upalih obraza te za popunjavanje usnica. Rezultati su trenutačni. Radi se o izvjesnom estetskom procesu, gdje se kombinacijom filera mijenjaju i oblikuju konture vašeg lica s ciljem postizanja mladolikog izgleda i sjaja. Tretmani koje radimo su uz primjenu Restylane Vital filera, koji zamjenjuju izgubljenu hijaluronsku kiselinu i kolagen, vlažeći kožu iznutra ispunjavaju i pomlađuju zrele ruke, dekolte i lice.

Pomlađivanje kože i otklanjanje ožiljaka

Author Info

Admin

Nema komentara

Komentiraj